Descriere proiect

Am realizat: rebranding, logo, redesign site existent, portal ştiri, SEO
Detalii: portal ştiri, articole şi informaţii despre baschet şi varianta optimizată pentru mobil

Ne plac atât de mult provocările şi proiectele diferite. Acest proiect a fost o adevarată provocare pentru noi, o noutate şi o satisfacţie maximă!
Am reuşit să construim şi să punem în funcţiune unul dintre cele mai mari şi cunoscute portaluri de ştiri din lumea baschetului românesc, unde totul este live. 
Portalul este unul foarte complex şi foarte bine structurat. Aici am încadrat de la detalii despre echipele din ligile interne sau jucatori, statistici pe meciuri, etape sau sezon, clasamente, meciuri live fază cu fază, până la istoric şi statistici despre rezultate. Utilizatorii se pot bucura chiar şi de notificări trimise în timp real la publicarea unui articol nou în site.
Am gândit şi optimizat totul şi în variantă pentru mobil. Suntem extrem de încântaţi despre acest proiect diferit.

Am folosit o platformă CMS creată de noi care garantează rapiditate, administrare uşoară dar şi diferite funcţii absolut necesare pentru un portal de sport, spre exemplu: administrare echipe şi jucători, generare de clasamente, statistici etc.

Platforma noastră web este creată folosind tehnologia PHP si framework-ul Laravel. Pentru layout-ul web, mobile friendly, am folosit noua versiune a framework-ului CSS, Bootstrap.

Vezi proiect

Detalii proiect

  • Client: TotalBaschet
  • Categorie: Site-uri de prezentare
  • Tehnologii: laravel, bootstrap, html, css, php, vueJS, jQuery

Proiect nou? Ne plac provocările