Pentru contact:
(+40) 730 534 151

Despre noi

Construim succesul afacerii tale!

Suntem o echipă faină de specialişti în marketing şi servicii web, pasionată de ultimele tehnologii în domeniu. Credem în relaţiile solide de lungă durată cu clienţii noştri şi de aceea punem suflet în toate proiectele noastre prin livrarea celor mai bune soluţii pentru businessul tău!

Analiză și strategie
87%
Web design & programare
95%
Comunicare
85%
Despre noi

500+
proiecte de succes

Suntem creativi, originali, experimentaîi şi atenţi.
Ne pasă de afacerea ta şi înţelegem foarte bine importanţa prezenţei în online.

Vezi proiectele noastre
01

Analiză & Planificare

Discutăm şi analizăm toate detaliile pentru a înţelege exact produsul dorit. Îl poziţionăm în schema de proiect şi planificăm etapele de desfăşurare.

02

Creare şi testare

Căutăm cele mai bune soluţii şi implementăm toate ideile care te ajută să-ți eficientizezi afacerea.

03

Feedback

Clienţii mulţumiţi reprezintă misiunea noastră, aşa că optimizăm fiecare detaliu în funcţie de feedback-ul tău.

04

Fericire

Finalizăm produsul şi îl livrăm clientului împreună cu multă fericire.

Despre noi

Parcursul Edris

Apr. 2003 - primul click în Edris

Pasiunea pentru design și programare transformă visul a doi prieteni in realitate. Călătoria antreprenorială începe furtunos.

Aug. 2003 - primul site lansat

Dupa 3 luni de muncă "asiduă" lansăm primul site. Primul client Edris se află și astăzi, dupa 18 ani, în portofoliul nostru de colaboratori. Mulțumim Aluniș.

2007 - primul partener extern

Începe o colaborare de peste 10 ani cu Vormidabel. Peste 100 de proiecte livrate în Olanda și Belgia.

2008 - primul magazin online full custom

Și acum, dupa mulți ani, ne mândrim cu lansarea primului magazin online al designerului Cătălin Botezatu. Experiență acumulată in cei 5 ani de colaborare reprezintă piatră de temelie pentru viitor.

2009 - prima sută de site-uri lansate

După 6 ani de la primul click, cu o echipă de 5 persoane, ajungem să depășim borna primelor 100 de proiecte livrate.

2010 - agenție digitală

Completarea gamei de servicii, specializarea pe branding, strategie și promovare online, ne propulsează pe o altă direcție. Devenim furnizor de servicii complete.

Feb. 2012 - orientare spre piețele externe

Ca și prim pas a strategiei de extindere a serviciilor de web design pe piața internațională, lansăm versiunea în limba engleză a propriului site. Abordare diferită, servicii localizate, tarife diferențiate.

2013 - furnizor de servicii externe

O perioadă de timp contractăm exclusiv proiecte pentru parteneri externi, din Europa (Franța, Olanda, Belgia, Spania, Irlanda) și S.U.A.

2016 - parteneriate în Orientul Mijlociu

Semnăm primele contracte cu companii importante din Emiratele Arabe Unite, respectiv începem livrarea de soluții digitale pentru clienți din Dubai și Abu Dhabi.

Iul. 2016 - asociere strategică, plan de dezvoltare

Acționariatul schimbat, influxul de capital și noua organigrama a companiei aduce schimbări majore. În câteva luni dublăm capacitatea de producție a echipei de programatori pentru piața externă și ne repoziționăm cu serviciile pentru piața internă.

Dec. 2018 - planul continuă

Planul de dezvoltare și extindere continuă, primele borne sunt depășite. La sfarșitul anului 2018 bifăm triplarea cifrei de afaceri față de acum 2 ani.

Nov. 2019 - schimbare de macaz din nou

Ne place să credem ca a venit momentul nostru, al echipei Edris. Începem să lucrăm, în cea mai mare parte a timpului, pe proiecte proprii și inovative. Ne pregătim de criză, fără să știm ce fel de criză urmează :)

2020 - anul remote

Propriile proiecte încep să prindă contur. În paralel, activitatea agenției își continuă parcursul. Pandemia ne învață să lucrăm diferit, de acasă.

2021 - ne reinventăm din nou

Vremuri noi, obiceiuri noi. Pandemia schimbă onlineul. Piața locală are din nou nevoie de serviciile noastre. Suntem aici, cu echipă mai mică dar cu experiență mult mai mare. Reboot și de la capăt!

Apr. 2021 - aniversăm majoratul

18 ani frumosi, visul Edris continuă.

Mai 2021 - o nouă direcție, deschidem biroul din U.K.

O piață cu un mare potențial, o provocare în plus pentru noi.

Tehnologii

Abilitățile noastre

Pentru dezvoltarea proiectului tău folosim ultimele tehnologii şi standarde de programare, corelate întotdeauna cu nevoile și preferințele tale.

Proiect nou? Ne plac provocările