Loading...

ECHIPA

Specialisti pasionati cu aptitudini creative si tehnice de exceptie
ACASA / ECHIPA

COMPANIA

Edris a fost infiintata in anul 2003 in Targu Mures, Romania. De atunci, am servit cu succes peste 600 de clienti, construindu-le site-uri web remarcabile si oferindu-le sprijin de specialitate in intretinerea acestora.
Agentia si-a extins gama de servicii digitale in ultimii ani. Datorita cresterii calitatii, expertiza echipei a fost soliticita tot mai mult, chiar si in activitati adiacente, cum ar fi design grafic si marketing online.
Recomandarile au jucat un rol important in dezvoltarea noastra, mai ales in strainatate.
Colaborarile noastre in Europa, Asia si America de Nord s-au transformat de multe ori in parteneriate de lunga durata.
Astazi echipa largita Edris are peste 15 membri, 10 din ei in regim full-time, restul in regim part-time sau colaborari pe proiecte.
Toti condusi de pasiunea pentru tehnologie si permanenta curiozitate.

 

Fondatorul Edris si lider innascut, Sergiu se asigura ca noi construim produse perfecte, livram servicii impecabile si ca avem tot ceea ce e nevoie ca sa ne distram si sa ne placa ceea ce facem .

Sergiu V.
founder & CEO

 

Tech Lead si nascut cu o minte geniala, Alex are cel putin o solutie pentru oricare dintre problemele noastre tehnice, timp in care este si la curent cu toate noutatile din IT. Ni s-a spus si ca e o persoana extrem de modesta.

Alex S.
technical lead

 

Project manager/Scrum Master neinfricat, Ioana adora noile provocari si ne provoaca in continuu sa adoptam idei noi. Face voluntariat mult, gateste, canta si cauzeaza majoritatea problemelor noastre. Si se MIAUNA mult... :))

Ioana G.
project manager

 

Sociabila si devotata muncii sale, Andreea se bucura de provocarile oricarui nou proiect nou, sarind in ajutor ori de cate ori este nevoie. Ea este de asemenea o persoana careia ii plac pisicile, deci are cat-itudine! :))

Andreea L.
project manager

 

Frontend Developerul nostru pretios, Cristi demonstreaza foarte mult talent prin fiecare pagina sau user experience pe care o gandeste sau o implementeaza. In timpul liber rade mult, cu castile pe urechi. :)))

Cristi B.
developer

 

Designerul nostru Bogdan are o capacitate extraordinara de a crea schite si design-uri unice, moderne. Ii place ceea ce face, de aceea ne putem baza pe ideile si creativitatea lui in orice moment. In plus, e si sociabil si haios.

Bogdan C.
Designer

 

Artista talentata, Loredana este unl dintre designerii nostrii priceputi. E, de asemenea si foarte foarte chic.

Lore P.
designer

 

Antreprenor cu sufletul, designer in timpul zilei, Mihai este specializat in branding. Totodata ii place mult sa petreaca.

Mihai B.
designer

De ce noi?

SUNTEM RESPONSABILI

Ne pasa de afacerea ta si intelegem foarte bine cat de mult te afecteaza imaginea online. Continuam sa te ajutam si sa fim de partea ta si dupa ce iti lansam site-ul.

SUNTEM CREATIVI

Daca exista o cale, o vom gasi. Vom continua sa o cautam, sa ne extindem capacitatile si sa testam noi metode pana cand se formeaza cea mai buna solutie.

SUNTEM RAPIZI

Avem experienta si ne place sa finalizam proiecte. Fara discutii lungi, fara complicatii, doar munca de echipa pentru a oferi rezultate in cel mai scurt timp.
Hai sa vorbim
× Apply now!